Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VISUELLE KUNSTFAG

Bergen kulturskole

Utstillinger

Se Bergen kulturskoles lenke med alle arrangement her!

UNG YTRING er navnet på fylkesbiennalen for visuelle kunstfag. Biennalen er en videreføring av suksessen SJÅ HER! fra 2017, da alle 12 deltakende kulturskoler ønsket en videreføring i biennaleform. 27. april åpner årets biennale. Den vil få et egennavn gitt av elever. Utstillingen vil stå til søndag 12. mai.

Sted: Oseana kunst- og kultursenter i Os utenfor Bergen.

En konferanse om visuelle kunstfag og barn/ ungdom vil bli avviklet fredag 10.mai, med muligheter for besøk på Bergen kulturskoles undervisning dagene i forkant. Her kan deltakerne erfare billedkunst, animasjon, keramikk og Kulturkarusell for SFO, som er Bergen kulturskole sitt breddetilbud.

Programmet og lenke til påmelding finner du her! 

SJÅ HER! Vårutstillingen 2017

13.-28.mai ble første fylkesutstilling for kulturskolene i Hordaland avviklet med med 433 elever fra 12 kommuner, på Oseana kunst- og kultursenter i Os. Se Oseana sin katalog her, eller presseomtaler: 1, 2 og 3

KUMNOK

stiller ut postkort laget av elever i Bergen kulturskole på rom 207 i Strømgaten 19, dagene før de skal tas med til utstilling i Kurdistan.

Utstillingen henger kun 5. -8. april 2017.

Se mer info her!

Bilder fra Vårutstillingen 2016

En gruppe elever går fra kulturskolens parkeringsplass i lang marsj opp til Skansen og utstillingsåpningen med et fellesarbeid, et lyshus i front, pappmaskjedyr og hurrafaner! Lyshuset blir plassert i dammen, og åpningsermoni med marsj rundt dammen med alle utstillingsmontrene, dyrene i trærne, keramikken i branntårnet, workshops og boller og brus... Og alt sammen selvsagt i strålende solskinn lørdag 4. juni!

PDF av folderen for Vårutstillingen 2016 ser du her!

Side 1 av folderen over, s. 2 under.

ØVELSER

ØVELSER er en utstilling som viser prosesser i arbeidet på Billedkunst fordypning. Den er satt opp i forbindelse med at Bergen kulturskole er vertskap for en vestlandskonferanse for kulturskoler, der bl.a. kulturskolens nye rammeplan med fordypningsfag er sentralt. Visuell kunst sin del av konferansen vil foregå i galleriet. Åpning ble holdt søndag 1. november kl 12 -16 med 120 besøkende gjester fra kulturskolekretser, men også en god del tilfeldige forbipasserende. Det inspirerte klart til å intensivere arbeidet for å få et mer permanent prosjektrom/ utstillingslokale i sentrum!

Åpent 1.-8. november. Lørdag og søndag kl 12-16, tirsdag-fredag kl 16-19.30.

ÅPNE SINN - Bergen kulturskole sin første utstilling på Oseana kunst- og kultursenter, 25.april - 10.mai 2015.

Nedenfor ser du foto fra åpningsfesten. Presseomtale